🎁 Najboljša Novoletna darila za fantke in punčke - lesomanija.si

Novoletna darila za fantke in punčke
Novoletna darila za fantke in punčke

Novoletni čas je čas večjih obdarovanj. Z darili svojim bližnjim želimo sporočiti, da nam veliko pomenijo, da smo jim hvaležni za marsikaj in ne nazadnje, da jih imamo radi. Še posebej pa se radi izkažemo pri obdarovanju otrok. Darila za otroka za novo leto pa morajo seveda biti kar se da preudarno izbrana. To pomeni, da smo pozorni ne samo na izgled darila, temveč predvsem tudi na uporabo ter na samo varnost.

Darila za otroka za novo leto so lahko najrazličnejših vrst in oblik. Trg vam ponuja bogato paleto izdelkov, za katere pa je jasno, da niso vsi primerni za vsakega otroka. Pri izbiranju daril za svojega otroka najprej preverite ustrezno starost, nato materiale, iz katerega je izdelek narejen, ne nazadnje je izjemno pomembna še sama uporabnost izdelka. Če bo novoletno darilo za vašega malega junaka samo lepo na prvi pogled, sicer pa nekoliko manj uporabno, bo otrok slej ko prej izgubil zanimanje zanj.

Novoletna otroška darila v obliki igračk iz lesa

Darila za otroka za novo leto ne kupujete samo na podlagi izgleda in cene. Otroško darilo mora biti vsekakor lepo na pogled in primerne cene, a kakovost izdelka naj ima veliko večjo prednost. Pri izbiri vedno pomislite na to, ali bo darilo za otroka zanimivo dlje časa, na kakšen način ga bo uporabljal in ali se bo z njim lahko igral tudi z drugimi sovrstniki. Vse to šteje k temu, da se bo vaš nakup splačal.

Pri izbiri darila za otroka za novo leto ima večjo vlogo tudi sam material. Plastične igrače so sicer zanimive, uporabne, lepega izgleda, a jih lesene igrače dokazano zasenčijo na prav vsakem koraku. Pomislite, da imate pred seboj dve igrači povsem enakega izgleda, a ena je narejena iz plastike, druga pa iz lesa. Obe igrači hkrati primite v roke. Katera od igrač vam daje prijetnejši občutek? Zagotovo je to lesena igrača. A to še zdaleč ni edina prednost, ki vam jo lesena igrača ponuja. Za letošnje novo leto namesto plastičnih igrač posezite po lesenih. S tem ne boste ugodili samo svojim malim junakom, temveč tudi okolju. Leseni izdelki so namreč do okolja zelo prijazni, česar pa se v veliki meri verjetno zavedate tudi sami.

Spletna izbira lesenih igrač v priljubljeni prodajalni

Darila za otroka za novo leto lahko izbirate tudi v spletnih prodajalnah z otroškimi izdelki. Na voljo jih je kar nekaj, v njih pa boste lahko nakupovali tudi igrače, ki jih ni moč videti nikjer drugje na trgu. Med pestro ponudbo otroških prodajaln boste opazili trgovino, ki v ospredje postavlja prodajo čudovitih lesenih igrač v vseh možnih oblikah.

Lesene igrače lahko nakupujete v obliki glasbenih inštrumentov, kock, poganjalcev, grizal za novorojenčke in še bi lahko naštevali. Najbolje, da si ponudbo ogledate kar sami. Vsi izdelki so izjemno privlačni že na prvi pogled. Z izbiro lesenih igrač se ne prenaglite. Preglejte vse izdelke. Pri izbiri bodite pozorni na to, za kakšno starost otroka je igrača namenjena. Sicer pa vam ni treba posebej paziti na materiale, saj so vse igrače izdelane in povsem zdravih in naravnih materialov.

Lesene kocke s črkami in simboli

Darila za otroka za novo leto v obliki lesenih kock že od nekdaj burijo otroško domišljijo. Če res nimate prave ideje, kaj bi svojim otrokom kupili za novo leto, potem so barvne kocke iz lesa vedno dobrodošla izbira.

V spletni prodajalni z lesenimi igračami so vam na voljo različni kompleti kock iz lesa. Lahko so na primer izberete komplet kar 80 privlačno obarvanih kock najrazličnejših oblik. Otroci bodo s kockami gradili visoke stolpe in še druge številne konstrukcije. Poleg igre in zabave je takšna darila za otroke za novo leto dobrodošla tudi zato, ker se malčki s pomočjo kock učijo prepoznavati različne oblike ter barve. Zlaganje takšnih struktur pa zagotavlja učinkovit razvoj otrokovih motoričnih in ročnih spretnosti. Kocke so primerno darilo za otroke, ki so starejši od leta in pol. Ker so v kompletu lesenih kock prisotni tudi manjši koščki, naj se otroci igrajo pod nadzorom starejših oseb.

Delovna miza za najmlajše delovne mojstre

Darila za otroka za novo leto naj bodo izbrana tako, da po obdarovanju ne bodo aktualna samo nekaj ur, nato pa bodo obležala v kotu, kjer se bo na njih nabiral prah. Ravno zato si je treba za nakupovanje daril vzeti čas in natanko vedeti, kje se prodajajo najkakovostnejša in najuporabnejša otroška darila.

Ker je dobro, da svoje male junake čim bolj zgodaj navajate tudi k delu oziroma k odgovornosti, lahko za novoletno darilo kupite posebno delovno mizo, ki je posebej zasnovana za najmlajše delovne mojstre. Vaši mali junaki bodo s pomočjo takšnega darila za otroke za novo leto postali pri delu veliko iznajdljivejši. Set vključuje delovno mizo, leseno kladivo, vijake ter motorno žago ter še veliko drugih orodij. Otroci bodo vijake lahko privijali v delovno mizo in jih po želji tudi odvijali. To pa še zdaleč ni edina aktivnost, ki vam jo ponuja tovrstni set igrač. Veliko se skriva tudi v domišljiji vašega otroka. Ko ga boste opazovali pri delu, ne boste mogli verjeti, kako zelo iznajdljiv je otrok in kakšno domišljijo ima. Lesena delovna miza s pripomočki je primerna za vse delovne mojstre, ki so starejši od treh let.

Aktivnostna kocka iz lesa

Da se malčki darila za otroka za novo leto ne bodo naveličali kar tako, je odvisno zlasti od uporabnosti izdelka. V spletni prodajalni, ki prisega na lesene igrače in druge lesene otroške pripomočke, lahko kupite aktivnostno kocko, ki je med starši in otroki sicer izjemno priljubljena oblika igrače. Kocka je ravno prav velika, raznolika in zabavna že na prvi pogled. Vašim malim nadobudnežem ponuja kar 5 različnih možnosti igranja.

Lesena aktivnostna kocka vključuje različne vrste labirintov s kroglicami, puzzle privlačnih živih barv z živalmi, uro, igro sortiranje in še veliko več. Vsaka površina na kocki v resnici predstavlja svojo samostojno igračo, zato je izdelek še toliko atraktivnejši za uporabo. Kocka otrokom omogoča učinkovit razvoj motoričnih sposobnosti, koordinacije med rokami in očmi ter ne nazadnje še prepoznavanje oblik in barv. Teža lesene kocke je 1 kilogram, namenjena pa je vsem malčkom, ki so starejši od enega leta.

Related News
Komentarji

Samo da veš, komentarje bomo najprej pregledali