O nas

S kom imate opravka :) 

Sva Maja in Peter, mlad par z dojenčkom rojenim v 2019, ko tole tipkam starim točno 10 mesecev. Vse najboljše, Žan!

Navzven se rada delava, da sva povsem normalna starša, ki ne želita iz svojega otroka narediti kar se da največ, in se bo pač sam razvijal v svojem tempu, v okolju kakršno pač je … Vendar potihem, ga ves čas spodbujava k mentalnemu in motoričnemu razvoju, mu kupujeva igrače s katerimi se lahko kaj nauči, Peter pa se z njim pogovarja angleško … da ne bo nekoč žlobodral (tj slabšalen izraz za čvekal, v savinjščini) tujih jezikov (slabo) kot mami :).

Saj veste … V vsaki šali je nekaj resnice ;)

Spletna trgovina z lesenimi otroškimi igračami lesomanija.si.

Konec dneva smo ljubeča družina <3 ki se kljub preživeti karanteni, kjer je Maja na porodniški, Peter dela od doma, Žan pa rabi več in več pozornosti, ni nikoli skregala in še vedno ne bežimo stran en od drugega. To piše Maja, Peter mogoče že načrtuje skrivni pobeg ;)

Dovolj o nas.

Zakaj je nastala LESOMANIJA?

Razlogov je pravzaprav več. Saj veste, ko gledaš nazaj, se vse nekako poklopi.

Smo verjetno ena izmed redkih družin, ki se ne druži s 35 bratranci, ima še žive prababice, tete, strice itd. Ampak smo po obeh straneh manjša družina, kar pomeni manj dotoka igrač :D torej večino igrač mu kupiva sama. Če nočeš kupiti prve stvari, ki ti pride pod roke, ugotoviš, da nakup igrače preko interneta ni najlažja stvar.

Drugi razlog je, da sva oba po poklicu že več let internetarja, že imava kakšno spletno trgovino in znanje pri hiši.

Potem je padel končni razlog … Žanova najljubša lesena igrača, ki sva jo kupila v eni izmed večjih trgovin široke potrošnje, je nekega dne razpadla v njegovih rokah. Na srečo sva pravi čas opazila, da si v usta že tlači male činelice, žeblja na srečo še ni opazil. In tako sva rekla - od sedaj naprej kupujeva le še KAKOVOSTNE LESENE IGRAČE!

Da jih boste lahko tudi ostali, je za vse nas nastala lesomanija.si.

EverEarth lesene igrače

Ko sva gledala in razmišljala katere igrače ima Žan najrajši, katere so narejene najbolj kakovostno in … ok, priznam, tudi najlepše kar se jih valja po našem parketu :) sva se odločila za podjetje EverEarth, ki nama je poleg naštetega, tudi najbližje po miselnosti. Pa tudi razpadla nam ni še nobena njihova igrača ;)

Obljubljava, da boste tudi sami navdušeni, ko boste igračo prijeli v roke. Vaši otroci bodo itak! :D

EverEarthova vizija je otroke in starše naučiti več o okolju, v katerem živimo. Zato želijo, da se vsi izdelki EverEarth in njihova poslovna struktura vrtijo okoli pojma trajnosti. Igrače so narejene iz trajnostnega lesa, certificiranega s FSC® (FSC® C106741). EverEarth se zavezuje k ohranjanju naših gozdov. Želijo navdihniti otroke in starše, da se približajo naravi, saj trajnost in okoljska ozaveščenost zadevata vse nas.

Evo, zato jih z veseljem podpreva in zato jih še z večjim veseljem približava vsem nam na Lesomaniji! 
Želiva vam obilo užitkov pri raziskovanju.

Dobrodošli <3 

Maja in Peter